\r\n\r\n \r\n\r\nHet zou heel tof zijn als het zou kunnen samenwerken met je PC of een andere slimme oplossing zodat het meekleurt als bij de Ambilights Hue. Maar goed, dan hebben we het over een behoorlijke meerprijs.\r\n\r\n[gallery type=\"slideshow\" size=\"large\" ids=\"97272,97270,97269\"]\r\n\r\nConclusie\r\n\r\nDe Sandberg Fighter Gaming Desk 2 is met recht de oplossing voor een solide gamer desk. Hij is strak, sterk, mooi en modern met de handige kabelgoot en de toffe LED verlichting. Als je de zwarte variant kiest misstaat deze niet in een huiselijke setting, kantooromgeving en hij is niet te missen in een game-kamer. Bravo Sandberg, weer een pracht product!"}
Logo GadgetGear.nl
Picture of Jeroen
Jeroen

Review: Sandberg Fighter Gaming Desk 2

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Prachtig design
  • Sterk en mooi materiaal
  • Handige oplossingen met kabelopening en goot
  • LED verlichting

THE BAD

  • Kabelgoot van licht plastic
  • Niet in hoogte verstelbaar

Sandberg, de oplossing voor alle game, tech en ict-producten heeft een te gek bureau dat eindelijk past bij jouw gamesetting. Lees de review van de Sandberg Fighter Gaming Desk 2

Als je googled naar Sandberg kom je de tofste producten tegen. Solar chargers, wireless chargers, bureaustoelen, headsets en hele toffe gaming keyboards. De samenvatting van Sandberg komt neer op innovatie, coolness en dat voor een redelijke prijs. De Gaming Desk die ze hebben gemaakt stijgt daar weer bovenuit.

Unboxing

De Sandberg Fighter Gaming Desk 2 komt in een enorme doos, maar is verrassend licht. De tafel is wel eventjes een bouwpakket, maar met de handleiding (die ik echt even nodig had) ben je in een tijd van een kwartier klaar. Wat opvalt is dat er veel aandacht is besteed aan de bescherming van het materiaal. Alles zit veilig en goed verpakt zodat je geen vrachtschade zal ervaren.
Wat zit er in de doos? De tafel uiteraard, in veel onderdelen. Daarnaast ook de handleiding, wat sleutels om alles in elkaar te draaien en een enorme verzameling van schroefjes. Een toffe sticker die je op de voorzijde van de tafel kunt plakken, maar die niet gemist wordt als je die niet plakt. Een handig rekje voor al je snoeren en een usb-aansluiting voor de RGB lights. Ja, ja! Deze tafel geeft licht.

Sandberg Fighter Gaming Desk 2

De Sandberg Fighter Gaming Desk heb ik in de variant zwart getest. Er is nog een kleur beschikbaar, heel stoer met fel oranje poten, maar deze tafel kan je eigenlijk overal gebruiken. Zowel in een moderne kantoorsetting, als thuis in de woonkamer. De tafel is 1,20 meter breed en biedt daardoor voldoende ruimte voor een PC, toetsenbord, muisruimte een bureaulamp en nog wat artikelen.

De Desk is gemaakt van stevig MDF hout, metalen poten en een plastic kabelgoot. Die laatste zou in metaal nog toffer zijn, want het plastic voelt toch net eventjes minder als je werkt met metaal en MDF. De tafel heeft een tof reliëf, tenminste dat lijkt zo. Voel je aan het reliëf dan is het superzacht en glad. Bij deze tafel heb je geen muismat nodig. Mocht je die toch willen dan heeft Sandberg hele dikke matten, maar dit terzijde.

De Gamer Desk is dus 120 breed en verder 77 cm hoog wat een prettig werk en game-houding is. Hij is verder niet in hoogte verstelbaar. Iets wat prettig zou zijn om de tafel exact af te stellen voor iedere lengte. De tafel is 64 cm lang wat prima is, maar zeker niet te groot. Ruim genoeg om je accessoires te plaatsten en vrij te bewegen.
Je kunt maximaal 150 kilo kwijt op deze tafel. Ik heb het niet getest en als je kijkt naar de tafel lijkt dat niet verstandig, maar als je voelt. Duwt en zelfs op de tafel gaat zitten (met je 85 kilo) dan blijkt deze set ijzersterk. Zeker voor een tafel van 25kg.

Op de Desk vinden we verder nog een tweetal kabel openingen in het tafelblad, zodat je wat snoeren weg kunt stoppen en deze kunt opbergen in de ingebouwde kabel behuizing aan de onderzijde en achterzijde van de desk. Zoals gezegd zou het materiaal van de behuizing metaal mogen zijn voor mij.

Sandberg Fighter Gaming Desk RGB Lights

Die LED lights zijn soms een beetje too much, vind je niet? Bij de Sandberg Fighter Gaming Desk 2 is het heel netjes geïntegreerd. Ten eerst is het een keuze. Steek je de USB niet in je PC of via een stekker in de stroom, dan mis je niets. Je ziet ook geen lelijke strip of zoiets. De lampjes zijn heel tof weggewerkt in de tafel. Met een knopje zet je ze aan of uit en dat geeft gewoon net even iets extra’s. Het licht is standaard mooi donkerblauw, maar druk je nog een keer op de aan en uit knop, dan kun je kiezen uit een heel scala aan lichten en modi. Heel tof!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#Sandberg #Gamer Desk!

Een bericht gedeeld door Jeroen Cornelis (@jayroonkaboom) op

 

Het zou heel tof zijn als het zou kunnen samenwerken met je PC of een andere slimme oplossing zodat het meekleurt als bij de Ambilights Hue. Maar goed, dan hebben we het over een behoorlijke meerprijs.

Conclusie

De Sandberg Fighter Gaming Desk 2 is met recht de oplossing voor een solide gamer desk. Hij is strak, sterk, mooi en modern met de handige kabelgoot en de toffe LED verlichting. Als je de zwarte variant kiest misstaat deze niet in een huiselijke setting, kantooromgeving en hij is niet te missen in een game-kamer. Bravo Sandberg, weer een pracht product!

kopen


→ Check de laagste prijs bij Sandberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.