Motorola introduceert de Motorola G8 Power

Motorola G8 Power Capri Blue uitvoering

Na 100 miljoen smartphones in de Motorola G series verkocht te hebben, introduceert Lenovo (het merk achter Motorola) de Motorola G8 Power. Een G8 met 5.000mAh accu erin.

Motorola G8 Power Capri Blue uitvoering

Normaal zien we grote accu’s in vlaggenschip smartphones of ultragoedkope (rugged) smartphones. In beide gevallen is de accu dan een belangrijk argument om het toestel te kopen. In het geval van de Motorola G8 Power zien we een forse accu in het middensegment van de smartphonemarkt. Bovendien is de sprong naar 5.000mAh interessant omdat we ruim geleden 4.000mAh al een flinke capaciteit vonden.

Motorola G8 Power Smoke Black uitvoering

De Motorola G8 Power komt met een AI hoofdcamera die een 16 megapixel resolutie heeft meegekregen. Daarnaast krijg je een groothoek en een macro camera van Motorola. Het display meet 6.4 inch en heeft een gaatje voor de selfie camera. Het toestel draait op de Qualcomm Snapdragon 665 chipset met 4GB werkgeheugen en een ruime 128GB aan opslagruimte… tenminste, dat zegt het persbericht. Via de Bol.com link bovenaan dit artikel, lees je dat ze daar alleen een uitvoering kennen met 64GB oplsagruimte.

De Motorola G8 Power verschijnt in Smoke Black en Capri Blue uitvoering.

Update 10-02-2020: Vanmorgen heeft Lenovo laten weten dat de Motorola G8 Power niet met 128GB, maar met 64GB opslagruimte op de markt komt. Dit is dus in lijn met wat wij constateerde bij de online listing op Bol.com.

Motorola G8 Power kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Motorola G8 Power kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl