Goed nieuws voor iPhone fans bij KPN’s dochter Simyo. Die kunnen nu ook gebruik gaan maken van eSIM. Daarmee kan het telefoonnummer direct op de iPhone worden geactiveerd en is een fysieke SIM-kaart niet langer nodig.

KPN biedt al langer eSIM ondersteuning voor IoT apparaten. Met Simyo bekijkt KPN nu de ondersteuning van de eSIM in combinatie met de Apple iPhone. Simyo is de eerste in Nederland die de eSIM biedt voor zowel abonnementhouders als voor prepaid gebruikers.

Met een eSIM is voor het overstappen naar een andere provider niet langer een fysieke wissel van SIM-kaart nodig. Mits de andere provider ook eSIM ondersteuning biedt. Daarnaast is het mogelijk om meerdere telefoonnummers te koppelen.

Het gebruik van eSIM is vooralsnog beperkt tot iPhone’s uit 2018 en 2019. Later dit jaar verwacht Simyo ook Android toestellen te gaan ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.