KPN’s Simyo ondersteunt nu eSIM

Goed nieuws voor iPhone fans bij KPN’s dochter Simyo. Die kunnen nu ook gebruik gaan maken van eSIM. Daarmee kan het telefoonnummer direct op de iPhone worden geactiveerd en is een fysieke SIM-kaart niet langer nodig.

KPN biedt al langer eSIM ondersteuning voor IoT apparaten. Met Simyo bekijkt KPN nu de ondersteuning van de eSIM in combinatie met de Apple iPhone. Simyo is de eerste in Nederland die de eSIM biedt voor zowel abonnementhouders als voor prepaid gebruikers.

Met een eSIM is voor het overstappen naar een andere provider niet langer een fysieke wissel van SIM-kaart nodig. Mits de andere provider ook eSIM ondersteuning biedt. Daarnaast is het mogelijk om meerdere telefoonnummers te koppelen.

Het gebruik van eSIM is vooralsnog beperkt tot iPhone’s uit 2018 en 2019. Later dit jaar verwacht Simyo ook Android toestellen te gaan ondersteunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram