Online Gameservices, de laatste jaren zien we ze steeds meer. Hoewel Google steeds stiller wordt betreffende het wel of niet succesvol zijn van haar Google Stadia, knalt Nvidia erin met haar GeForce NOW dienst.

Van Beta naar gratis game streaming

Tot nu toe, was GeForce NOW alleen in beta te spelen. De dienst was daarbij zo populair dat Nvidia gebruik maakte van een wachtlijst. Die wordt nu geschrapt. Alle gamers van de beta worden omgezet naar een gratis abonnement. Met dit gratis abonnement (dat ook voor anderen beschikbaar is) mag je maximaal een uur achtereen spelen. Je krijgt geen toegang tot RTX games en het kan zijn dat je even moet wachten op een vrije server.

Gamen op abonnement, met aankopen

Als betalend lid, krijg je voorrang op de servers. GeForce NOW kent bovendien een groot aantal gratis games. Daarnaast is het mogelijk om games te kopen en op de Nvidia hardware te spelen. Bezit je al games bij aangesloten online stores die op GeForce NOW staan, komen die direct beschikbaar voor je.

Het abonnement is nu 90 dagen gratis uit te proberen. Daarna betaal je €5,99 per maand. Die prijs staat heel 2020 vast. Founders leden krijgen ook toegang tot RTX games.

Met andere woorden, je gaat echt alleen betalen voor het gebruik van de hardware en rekenkracht die je gebruikt op het platform van Nvidia. Hier ga je in 2020 €5,99 per maand voor betalen. Het platform is direct beschikbaar op PC, Mac, Android en Shield TV. Later dit jaar gaat Nvidia ook ondersteuning voor Chromebook hardware leveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.