Goed nieuws voor de fans van de überschattige karakters uit Animal Crossing. Er komt eindelijk een nieuwe Animal Crossing. En dat niet alleen. Nintendo komt ook met exclusieve hardware voor Animal Crossing: New Horizons.

Zo presenteerde Nintendo deze week de Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons editie. Deze bundle bevat niet alleen een download voor de game, maar ook de hardware is in het schattige Animal Crossing thema uitgewerkt. Zelfs de controllers hebben eigen pasteltinten gekregen. Nintendo zal ook een Animal Crossing: New Horizons etui lanceren.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.