Samsung verscheept 6.7 miljoen Galaxy 5G apparaten

5G komt op gang. Dat merkt ook Samsung. In 2019 startte het bedrijf met de verkoop van 5G apparaten, waarvan het gros smartphones is. In totaal wist het er 6,7 miljoen te verkopen.

Samsung had in 2019 één van de grootste portfolio’s met 5G smartphones. Het lanceerde 5G toestellen in de Galaxy S10 series, de Galaxy Note10 series, de Galaxy A90 series en de opvouwbare Galaxy Fold. Dit jaar trapt Samsung in thuisland Korea ook af met de Galaxy Tab S6 5G tablet. ’s Werelds eerste tablet met 5G aan boord.

Met dit uitgebreide portfolio aan 5G devices, was Samsung goed voor 53,9% van de wereldwijde 5G smartphoneverkopen. In 2020 hoopt Samsung door te zetten. Zo verwachten we op 11 februari de presentatie van een nieuwe 5G smartphone in de nieuwe Galaxy S series die Samsung dan zal presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.