Samsung presenteert de Galaxy S11 / S20 series op 11 februari 2020

Samsung Galaxy Unpacked 11-2-2020

We benoemen al regelmatig de opvolger van de Samsung Galaxy S10 series. Mogelijk gaat dit de Samsung Galaxy S11 worden. Keurig naar het voorbeeld van Apple. Of zal Samsung in de voetsporten van Huawei treden en meteen de sprong wagen naar de Galaxy S20 series?

Samsung heeft in ieder geval de eerste uitnodigingen voor haar Unpacked evenement de deur uit gedaan. Samsung Galaxy Unpacked zal plaatsvinden op dinsdag 11 februari. Tijdens dit evenement verwachten we verschillende nieuwe producten van Samsung. Gezien het de elfde is, zou het niet verbazen als Samsung kiest voor de naam Samsung Galaxy S11. Echter is het natuurlijk ook 2020…

Samsung Galaxy S11 / S20 Series

De headliner zal de opvolger van de Galaxy S10 series zijn. Ook nu verwachten we weer drie uitvoeringen. De Samsung Galaxy S11 of S20 als basismodel. Daarnaast komt er een light uitvoering in de vorm van de Samsung Galaxy S11e of S20e. Daarnaast komt er een groter en sneller model in de vorm van de Samsung Galaxy S11 Plus of Samsung Galaxy S20 Plus.

Samsung Galaxy Fold 2

Samsung heeft enorme problemen gehad met de lancering van de Samsung Galaxy Fold smartphone. Na veel uitstel, kwam deze in het laatste kwartaal van 2019 eindelijk op de markt. In tussentijd moet Samsung ook de ontwikkeling van de tweede generatie hebben voorbereid. Al is het maar omdat er dit jaar een nieuwere, snellere chipset in moet. De kans bestaat dat Samsung dit nieuwe model op de elfde zal presenteren. Echter zou dat een tegenvaller kunnen zijn voor iedereen die de Galaxy Fold nog in niet uitgeleverd heeft gekregen, of nog maar net in bezit heeft. Het zou dan ook goed kunnen dat Samsung wacht tot later in het jaar.

Samsung Galaxy Buds+

Wat we zeker gaan zien, zijn de opvolgers van de Samsung Galaxy Buds die vorig jaar zijn gepresenteerd. Bij het nieuwe + model lijkt het, op basis van de eerste gelekte specs, vooral om een feature bump te gaan bij deze true wireless headset.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.