Review: Sandberg Wireless Car Charger IR 10 W

We doen het niet allemaal, maar we zijn het er allemaal mee eens: telefoneren in de auto moet veilig. De meesten onder ons zijn helemaal niet onwillig, maar het moet wat wel makkelijker dan blue tooth car kits, inbouwapparatuur en wat dacht je van de geluidskwaliteit? Sandberg helpt je een handje met de Sandberg In Car Wiresless Charger IR 10W.

 

De Sandberg In Car Wiresless Charger IR 10W, zoals de titel al verraad een kit waar je telefoon staand in gehouden wordt. Deze telefoonhouder is bedoeld om een telefoon snel en gemakkelijk vast te klikken zonder veel poespas. Dit doe je elektronisch! Dus helemaal wireless is hij nou ook weer niet, maar je kunt zonder iets te koppelen je telefoon voor de houder houden en… hij gaat automatisch open. Ja, das wel tof he.

Daarnaast laadt hij wel wireless als hij in de kit staat. Superhandig een gecombineerde houder en draadloze oplader voor je smartphone met motorisch aangedreven klemmen! Hoe dan? De houder is voorzien van een infraroodsensor die automatisch de verstelbare klemmen opent en ze voorzichtig rond je smartphone sluit. Let wel op als je jouw telefoon er weer uit wil halen dat je eerst je telefoon vastpakt en dan pas het knopje of de sensor aanraakt, anders valt hij direct uit de standaard. Je kunt dit iets tackelen door je houder ietsje te kantelen zodat hij in ieder geval steunt op de onderste klem welke niet opent.

Leg je de telefoon in de houder, dan begint het draadloos opladen direct. Let wel, je telefoon moet wel geschikt zijn voor Qi en snelladen tot 10 W. De klemmen worden geopend met een lichte aanraking van de aanraakgevoelige knop aan de zijkant van de houder of natuurlijk met de sensor. Hierdoor is de Sandberg In Car Wiresless Charger IR 10W enorm handig in het gebruik. Je stapt de auto in, klikt je telefoon vast en klaar is Kees.

De verstelbare, flexibele arm zorgt ervoor dat je een kijkhoek maakt die voor jou het meest prettig werkt. Dit kun je bevestigen met zuignap met lock knop of een Air vent clip. Of je nu de zuignap of de ventilatorclip kiest, het monteren is super simpel. Wil je niet dat je telefoon vastgeklikt moet worden, dan biedt de fabrikant ook een magnetische versie aan. Deze moet wel vastklikken aan metaal en heb je dus geen metalen achterkant, dan is er een plaatje extra nodig. Dat was dan ook de reden dat ik mijn telefoon heb gekozen voor de Sandberg In Car Wiresless Charger IR 10W.

Conclusie

De Sandberg In Car Wiresless Charger IR 10W is een gemakkelijk te installeren telefoonhouder die je vanuit alle hoeken kunt bedienen. Je telefoon kun je altijd gemakkelijk bedienen doordat hij rechtop staat. Verder is de houder direct een snellader welke draadloos werkt. Met de sensor openen de klemmetjes automatisch wat erg tof is.

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Stevig
  • Wireless Quick Charger
  • Automatische klemmen door sensor
  • Ventilatie of zuignap montage

THE BAD

  • Geen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.