LG introduceerde haar AirDrive zo rond de lancering van de LG G4. En wat vond ik dat persoonlijk een super handige service. Weinig smartphones lieten het zo gemakkelijk toe om bestanden uit te wisselen. Maar nu gaat LG toch echt met de dienst stoppen. Mogelijk werd deze te weinig gebruikt.

LG AirDrive zal per 1 april 2020 om 00:00 Koreaanse tijd worden stopgezet. De stekker gaat er letterlijk uit. Bestanden kunnen dan niet meer worden uitgewisseld en de android app zal niet meer kunnen functioneren. Je moet dan weer gewoon de USB kabel of een andere app gebruiken.

In het kader van Privacy, belooft LG alle persoonsgegevens te wissen die in het kader van de dienst zijn verzameld. Behalve waar het nodig is deze in stand te houden in verband met wet- en regelgeving. In dat geval zal de data nog gedurende de in de wet bepaalde periode bewaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.