LG trekt de stekker uit LG AirDrive service

LG introduceerde haar AirDrive zo rond de lancering van de LG G4. En wat vond ik dat persoonlijk een super handige service. Weinig smartphones lieten het zo gemakkelijk toe om bestanden uit te wisselen. Maar nu gaat LG toch echt met de dienst stoppen. Mogelijk werd deze te weinig gebruikt.

LG AirDrive zal per 1 april 2020 om 00:00 Koreaanse tijd worden stopgezet. De stekker gaat er letterlijk uit. Bestanden kunnen dan niet meer worden uitgewisseld en de android app zal niet meer kunnen functioneren. Je moet dan weer gewoon de USB kabel of een andere app gebruiken.

In het kader van Privacy, belooft LG alle persoonsgegevens te wissen die in het kader van de dienst zijn verzameld. Behalve waar het nodig is deze in stand te houden in verband met wet- en regelgeving. In dat geval zal de data nog gedurende de in de wet bepaalde periode bewaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram