Goed nieuws voor iedereen die met spanning zit te wachten op het nieuwe vlaggenschip van Huawei. De Huawei Mate30 Pro zal, volgens onze bronnen, komende maand in de Nederlandse schappen liggen. Deze maand zou het toestel zelfs al naar België komen.

België

Het nieuws dat de Huawei Mate30 Pro deze maand al in België in de winkels ligt, is afkomstig van Android World. Daar weten ze te melden dat het toestel verkrijgbaar zal zijn via de Huawei Customer Experience Centers. Al dan niet in beperkte hoeveelheden. Wanneer het toestel er exact is, is nog onbekend.

Huawei Mate 30 Pro op tafel

Nederland

Nederland zal in februari volgen. Dan zal het toestel ook hier op verschillende plekken verkocht worden. Daarbij zal Huawei zeer waarschijnlijk veel focus leggen op de ‘andere’ ervaring die je met dit toestel gaat hebben. Het is nog wel Android, maar met Huawei Mobile Services in plaats van Google Mobile Services. De Mate30 Pro lancering zal dé vuurdoop worden in ons land en hier op de redactie kunnen we niet wachten om het nieuwe toestel te ervaren.

Spanje

Nederland en België zijn zeker niet de eerste landen in Europa waar Huawei de Mate30 Pro op de markt test. Het toestel kwam op 9 december al uit in Spanje, waar Huawei ook eigen flagship stores heeft staan. Het toestel zelf werd al in september gepresenteerd. Door de problemen met de handelsoorlog tussen de VS en China, werd het toestel niet meteen in Europa op de markt gebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.