Logo GadgetGear.nl
LG G9 ThinQ
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gelekt: Eerste beelden LG G9 Android smartphone

Het Mobile World Congress komt eraan. GadgetGear is ook dit jaar zeker weer aanwezig. Nog voorbeurs, lekt natuurlijk al de nodige informatie. Waaronder deze mogelijke persrenders van de LG G9 ThinQ series.

Wat we op de gelekte afbeeldingen zien, voelt meteen heel vertrouwd. We lopen al enkele weken rond met de briljante LG G8X ThinQ. Het ontwerp van de LG G9 series ziet er vergelijkbaar uit. LG kiest daarbij opnieuw voor een inkeping waar de selfie camera in wordt geplaatst. Misschien niet heel vooruitstrevend, maar de inkeping is wel erg klein geworden. Fijn is dat de 3,5mm audio aansluiting behouden is. LG is op audio altijd erg vooruitstrevend geweest. Bijvoorbeeld met haar hoogwaardige Quad DAC.

LG G9 ThinQ

Aan de achterkant zien we dat LG de camerapositionering van de LG G8X ThinQ heeft overgenomen. Ware het niet dat LG afstapt van de dual-cam in dat toestel, en nu los gaat met vier camera’s. Stiekem verwachten we zelfs dat LG de uiterlijke maten van het toestel gelijk heeft gehouden. Zo kan het al heel vlot het toestel gaan verkopen met haar LG Dual Screen cover. Dit zou in de productiekosten een enorme besparing betekenen. Toch gaan er ook geruchten dat het scherm doorgroeit naar 6,8 inch.

LG G9 ThinQ

Tijdens het Mobile World Congress zullen Samsung en LG zeker nieuwe vlaggenschip toestellen presenteren. Wellicht zal ook Sony dit doen. Huawei zal mogelijk weer een eigen event plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.