Disney+ binnenkort ook in je Tesla te kijken

Alle ogen op de weg? Nah, dat ding kan prima zelf rijden toch? Elon Musk liet deze week weten dat Disney+ aan de apps voor de Tesla zal worden toegevoegd.

Tesla Theater

Disney+ is niet de eerste streamingdienst die beschikbaar is op de tablet die de middenconsole van de bolide vormt. Ook Netflix en Hulu zijn al beschikbaar in het zogenaamde Tesla Theater. Overigens zijn die apps alleen te starten, wanneer de auto is geparkeerd. Dus Netflix en chill mag geen enkel probleem zijn bij de drive-in van de McDonalds, of wanneer je toch een half uurtje bij de laadpaal staat.

Disney+

Disney+ lanceerde in het laatste kwartaal van 2019. Onlangs schreven wij een review over de dienst, die op dit moment nog een beetje buggy is, maar waarin we wel ontzettend veel potentieel zien. Zo zette de dienst begin dit jaar al de eerste X-Men films van FOX online. Dit jaar zal nog veel FOX content volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram