Disney+ binnenkort ook in je Tesla te kijken

Disney+ op Asus ZenBook

Alle ogen op de weg? Nah, dat ding kan prima zelf rijden toch? Elon Musk liet deze week weten dat Disney+ aan de apps voor de Tesla zal worden toegevoegd.

Tesla Theater

Disney+ is niet de eerste streamingdienst die beschikbaar is op de tablet die de middenconsole van de bolide vormt. Ook Netflix en Hulu zijn al beschikbaar in het zogenaamde Tesla Theater. Overigens zijn die apps alleen te starten, wanneer de auto is geparkeerd. Dus Netflix en chill mag geen enkel probleem zijn bij de drive-in van de McDonalds, of wanneer je toch een half uurtje bij de laadpaal staat.

Disney+

Disney+ lanceerde in het laatste kwartaal van 2019. Onlangs schreven wij een review over de dienst, die op dit moment nog een beetje buggy is, maar waarin we wel ontzettend veel potentieel zien. Zo zette de dienst begin dit jaar al de eerste X-Men films van FOX online. Dit jaar zal nog veel FOX content volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.