CES: Targus MiraLogic maakt werkplek management inzichtelijk

Hoeveel tijd besteden werknemers achter het bureau? Hoeveel energie verbruiken ze met hun hardware? Wanneer kan er op stroom worden bespaard? Werkgevers kunnen met Targus MiraLogic diepere inzichten krijgen in het gedrag van werknemers.

Targus MiraLogic producten op de CES

Met Miralogic krijgen bedrijven sensoren in handen die registreren hoeveel tijd een werknemer achter het bureau zit. Ook krijg je precies in beeld hoeveel stroom er wordt gebruikt. Hiervoor levert Targus speciale sterkkerdozen voor op en onder het bureau. Ook de nieuwe universele dock van Targus kan realtime het gebruik doorgeven. Het hele systeem is in staat om stroomverbruikers op afstand uit te schakelen. Dit kan ook op oudere Targus universele docks. Hiervoor is een speciale MiraLogic adapter ontwikkeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram