Targus MiraLogic producten op de CES
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Targus MiraLogic maakt werkplek management inzichtelijk

Hoeveel tijd besteden werknemers achter het bureau? Hoeveel energie verbruiken ze met hun hardware? Wanneer kan er op stroom worden bespaard? Werkgevers kunnen met Targus MiraLogic diepere inzichten krijgen in het gedrag van werknemers.

Targus MiraLogic producten op de CES

Met Miralogic krijgen bedrijven sensoren in handen die registreren hoeveel tijd een werknemer achter het bureau zit. Ook krijg je precies in beeld hoeveel stroom er wordt gebruikt. Hiervoor levert Targus speciale sterkkerdozen voor op en onder het bureau. Ook de nieuwe universele dock van Targus kan realtime het gebruik doorgeven. Het hele systeem is in staat om stroomverbruikers op afstand uit te schakelen. Dit kan ook op oudere Targus universele docks. Hiervoor is een speciale MiraLogic adapter ontwikkeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.