Logo GadgetGear.nl
SanDisk 8TB SSD
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: SanDisk toont 8TB externe SSD met 20Gbps datasnelheid

Bij SanDisk hebben ze de nodige nieuwe producten meegenomen naar de CES. De meest opvallende is een prototype. Een SSD van 8TB die gemaakt is voor in je broekzak. Met ondersteuning voor SuperSpeed USB met een maximale snelheid van 20Gb per seconde.

1TB SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C

Ook nieuw bij SanDisk is de 1TB SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C. Een USB stick met 1TB opslagcapaciteit en zowel een USB Type-A als USB Type-C aansluiting erop. Zo kun je naadloos data uitwisselen tussen computers en smartphones.

1TB SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C

Ibi, de personal cloud oplossing van SanDisk

Ook bracht SanDisk haar ibi mee. De ibi is een personal cloud apparaat dat SanDisk vooralsnog alleen in de VS zal gaan verkopen. Gekoppelde smartphones kunnen foto’s en video’s gemakkelijk naar de ibi kopiëren om zo een cloud backup te hebben. In tegenstelling tot Google Drive en Huawei Cloud, heb je als consument zo veel meer controle over wie toegang heeft tot het beeldmateriaal. De SanDisk ibi bevat een opslag van 1TB.

SanDisk Ibi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.