Veel gaming nieuws bij Razer tijdens de CES. Het gamingmerk weet sinds enkele jaren al met hoge regelmaat nieuwe producten voor gamers te introduceren. Ook tijdens de CES pakt het merk uit.

Razer Eracing Simulator

Het meest bijzondere item op de booth van Razer zal de Razer eRacing Simulator zijn. Razer’s antwoord op de €10.000 kostende Acer Thronos. Waar Acer vooral opvalt met mechanische verplaatsing van displays, knalt Razer je met projectoren echt middenin de simulatie. De projectie loopt 202-graden om je heen. Met een racingstoel erbij lijkt de opstelling niet alleen zeer indrukwekkend, maar kan hij prijstechnisch ook nog eens zeer interessant uitpakken.

Razer Eracing Simulator

Razer Kishi

De Razer Kishi is een nieuwe, universele controller voor smartphones. Net als bij de Nintendo Switch Joy-Con, gaat het om twee halve controllers. Alleen hier gaat je smartphone er tussen. De twee delen kunnen ook aan elkaar gezet worden. Ga je op TV gamen met je smartphone, heb je nog steeds een bruikbare controller. De Razer Kishi is ook gecertificeerd voor Nvidia GeForce Now.

Razer Kishi

Razer Sila 5G Home Router

Razer neemt nu ook meer controle over jouw netwerk thuis. Met de Razer Sila 5G Home Router krijg je toegang tot Razer’s FasTrack engine. Daarmee krijgen gamers de volle prioriteit. Het is een 5G router, dus je kunt hem meenemen. Hiervoor heeft Razer hem ook van een interne accu voorzien. Zo kun je ook onderweg met je Switch of tablet op 5G snelheid gamen.

De Razer Sila 5G Home Router is voorlopig nog niet meer dan een concept. Toch verwachten we dat Razer hier, wellicht later dit jaar al, een complete productlijn van gaat maken. Met de komst van 5G verwachten we dat bedrijven en woningen op buitenterreinen massaal voor 5G routers zullen vallen.

Razer Tomahawk Gaming Desktop

Wel een desktop computer, maar niet onnodig slepen? De Razer Tomahawk Gaming Desktop N1 is een aluminium behuizing waarbij de hele computer strak om de GPU heen is gebouwd. Die computer betreft een Intel Nuc Extreme Compute Element. Deze beschikt over een Intel Core i9 processor met 64GB DDR4 RAM. Voor de grafische kaart heeft Razer gekozen voor een Nvidia GeForce RTX2080.

Razer Tomahawk Gaming Desktop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.