CES: Beter slapen en meer zicht op de baby bij Philips

Philips SmartSleep Deep Sleep Headband 2

Philips heeft deze CES twee interessante innovaties meegebracht. Ten eerste is de SmartSleep Deep Sleep Headband van een tweede versie voorzien. Daarnaast introduceert het merk de Baby+ app om ouders beter de ontwikkeling van de baby in de gaten te laten houden.

Philips SmartSleep Deep Sleep Headband 2

De Philips SmartSleep Deep Sleep Headband 2 helpt volwassenen om beter in diepe slaap te komen. Het nieuwe model is meer gericht op de leeftijd 50+ dan het origineel. Bovendien is de vorm aangepast. Hierdoor zijn de oren nu vrij, wat het draagcomfort moet verhogen.

Philips SmartSleep Deep Sleep Headband 2

Philips Avant Baby+ App

Philips liet ouders al een logboek van de zwangerschap bijhouden in de Zwanger+ app. Nu is er ook een app voor de babyfase genaamd Baby+. Het helpt de baby in de ontwikkeling te volgen en geeft ouders tips voor de opvoeding en verzorging. Ook deze app is ontwikkeld met professionals uit de gezondheidszorg. De app is ook geschikt voor gezinnen met meerdere babies.

Philips Baby+ App

Update 10-01-2020: Ten onrechte gaven we aan dat de Philips SmartSleep Deep Sleep Headband 2 snurken tegen zou gaan. We hebben dit verhaal gecorrigeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.