Logo GadgetGear.nl
Virtual Visor met een man
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Bosch introduceert slimme zonneklep voor automobilisten

Er rijdt bijna geen auto meer rond zonder Bosch onderdelen. Het merk is dan ook dé stille autofabrikant van Europa geworden. Regelmatig brengen ze leuke innovaties mee naar tech beurzen om te tonen wat ze allemaal kunnen. Één van die innovaties is de Virtual Visor.

In tegenstelling tot de standaard zonneklep, is de Bosch Virtual Visor een frame met een glasplaat erin. In die glasplaat zitten LCD cellen. Die worden geactiveerd op basis van de positie van de zon ten opzichte van de positie van jouw ogen. Alleen dat deel blokkeert het zonlicht voor jouw ogen. Zo levert de Bosch Virtual Visor meer zicht op de weg en daarmee een veel veiligere rijervaring. Ook bij laaghangende zon.

Virtual Visor met een vrouw

Of en wanneer we de Bosch Virtual Visor in een bolide zien hangen, is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.