CES: Bosch introduceert slimme zonneklep voor automobilisten

Er rijdt bijna geen auto meer rond zonder Bosch onderdelen. Het merk is dan ook dé stille autofabrikant van Europa geworden. Regelmatig brengen ze leuke innovaties mee naar tech beurzen om te tonen wat ze allemaal kunnen. Één van die innovaties is de Virtual Visor.

In tegenstelling tot de standaard zonneklep, is de Bosch Virtual Visor een frame met een glasplaat erin. In die glasplaat zitten LCD cellen. Die worden geactiveerd op basis van de positie van de zon ten opzichte van de positie van jouw ogen. Alleen dat deel blokkeert het zonlicht voor jouw ogen. Zo levert de Bosch Virtual Visor meer zicht op de weg en daarmee een veel veiligere rijervaring. Ook bij laaghangende zon.

Virtual Visor met een vrouw

Of en wanneer we de Bosch Virtual Visor in een bolide zien hangen, is nog onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram