CES: Asus presenteert ’s werelds eerste 360Hz gaming monitor met indrukwekkende lichtshow

Asus heeft vandaag de ROG Swift PG32UQX gamingmonitor gepresenteerd. Een nieuwe monitor op basis van mini-LED met Nvidia G-Sync en ondersteuning voor 360Hz. Naar eigen zeggen, een wereldprimeur.

Het nieuwe eSports display van Asus is gebouwd op basis van een 4K beeldplaat met HDR ondersteuning. Zo krijgen gamers niet alleen meer scherpte, maar moeten er ook meer details zichtbaar worden. Door de 360Hz snelheid van de monitor, wordt een game veel vloeiender op het scherm en komen tegenstanders met een beetje geluk net iets sneller in zicht.

Het paneel wordt verlicht met behulp van micro-LED waarmee local dimming mogelijk is. Achter het paneel zitten 1152 LED zones die separaat worden aangestuurd door de monitor. Hierdoor krijg je al veel meer de beleving van AMOLED. Met deze LED’s krijgt de monitor ook een lichtopbrengst van een indrukwekkende 1.400 nits. Wil je foto’s bewerken op de monitor is het bovendien handig om te weten dat het hele DCI-P3 spectrum wordt ondersteund.

Tenslotte is er nog een berg aan decoratieve verlichting bij deze monitor. Achterop is natuurlijk het enorme ROG logo van Asus dat wordt verlicht. Daarnaast wordt ook het logo onder de voet van de monitor geprojecteerd. Wil jij jouw eigen logo projecteren, dan levert Asus nog blanke projectieschijfjes mee. Ook tof voor het branden van jouw eigen bedrijf natuurlijk. Wij zien dat GadgetGear logo al shinen onder deze monitor!

Beschikbaarheid

De Asus ROG Swift PG32UQX gamingmonitor zal later dit jaar in de winkel liggen. Over de prijs heeft Asus nog niets laten weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram