Logo GadgetGear.nl
Acer ConceptD 7 Ezel
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Acer introduceert nieuwe ConceptD machines voor digitale creatieven

Acer heeft voor de CES nieuwe computers meegebracht in de ConceptD lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een creatief vak uitoefent.

Acer ConceptD 7 Ezel

De Acer ConceptD Exel is een notebook met een wel heel bijzonder frame om het display. Hierdoor is het notebook om te zetten in een soort tekentablet, maar het scherm kan ook naar voren getrokken worden. Zo zit het meer boven de handen terwijl je op de laptop werkt, waardoor je gemakkelijker beelden van heel dichtbij kunt zien.

De Acer ConceptD 7 Ezel draait op een tiende generatie Intel Core processor uit de H-series. Die processors moeten nog door Intel op de markt worden gezet. Ook ligt er een Nvidia GeForce RTX GPU in met maximaal 32GB aan DDR4 werkgeheugen. Er is ruimte voor maximaal 2TB aan NVMe opslag.

Acer ConceptD 700 Werkstation

Het designverhaal van het Acer ConceptD 700 Werkstation is eigenlijk helemaal niet zo spannend, maar Acer heeft deze wel fraai vormgegeven en mooie materialen gebruikt. Het is vooral een mooi werkpaard voor filmproducenten, animators, AEC ontwerpers etc. Er ligt een Intel Xeon E processor in en Acer plaatst maximaal een Nvidia Quadro RTX 4000 GPU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.