Review: The Possession of Hannah Grace (Blu-Ray)

The Possession of Hannah Grace

We gaan nog even lekker griezelen dit weekend. Vandaag met The Possession of Hannah Grace. Een stevige horrorfilm uit de studio’s van Sony Pictures.

The Possession of Hannah Grace vertelt het verhaal over de geestuitdrijving van deze blonde schone. Dat wil zeggen, hoe dat helemaal fout is gegaan. De demoon in deze jonge meid is zo sterk, dat zelfs de plaatselijke pater het leven moet laten tijdens deze uitdrijving. Wanneer vaderlief besluit een einde aan het leven van zijn dochter te maken… start het verhaal…

Enkele maanden later start voormalig agente en medicijnverslaafde Megan Reed met een nieuwe baan. In het mortuarium van een ziekenhuis in Boston. Het ene lichaam na het andere komt binnen. Daarbij moet ze foto’s maken van verwondingen op de lijken.

Op een avond wordt een blond meisje binnengebracht. Half verbrand, met de nodige, diepe, snijwonden in haar lichaam. En op dat moment, gebeuren er allerlei rare dingen.

Bezeten mensen zijn altijd voer geweest voor horrorverhalen. Zowel bij levende als dode lichamen. Ook het verhaal van Hannah past hier prima in. De strijd wordt zeer realistisch neergezet, behalve bij de verbrandingsoven. Iedereen die een BBQ heeft weet, ovens zijn echt f*cking heet. Zeker wanneer ze open staan. Het eindgevecht verliest hierdoor een flink stuk aan realiteit en dat is net even jammer.

Extras’s

Sony Pictures voorziet de Blu-Ray van de nodige extra’s. Daarmee wordt dieper in het verhaal van Megan gedoken, maar ook de manier waarop autopsies plaatsvinden. Interessant, zeker voor de liefhebbers van het genre.

Conclusie: The Possession of Hannah Grace

Met The Possession of Hannah Grace, zet Sony Pictures een horror neer met een enorme potentie. Toch verliest het verhaal voor mij aan kracht bij de strijd rondom de verbrandingsoven. Echt een anti-climax en dat is gewoon zonde. Hier had het team iets anders op moeten bedenken.

The Possession of Hannah Grace kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 3.5 sterren.

THE GOOD

  • Sterke setting
  • Interessante cast
  • Spannend

THE BAD

  • Ongeloofwaardig gevecht bij de oven trekt je een beetje uit de spanning :-(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The Possession of Hannah Grace kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com