Momax Q Power Pro met Huawei P30 Pro
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Momax Q Power Pro draadloze bureaulader met powerbank

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Ziet er enorm netjes uit
  • Handige, draadloze powerbank
  • Ruim voldoende capaciteit
  • Grote laadspoel

THE BAD

Bij GadgetGear zijn we gek op producten die net even wat slimmer zijn dan anderen. Tijdens de IFA, kregen we de Momax Q Power Pro mee. Een draadloze bureaulader die ook een handige powerbank is.

Unboxing

Het is de eerste keer dat we een Momax product reviewen, maar qua verpakking maakt het merk meteen al een sterke start. Wat zit dit netjes ingepakt! Bovendien, is het hele pakket compleet. Je krijgt de powerbank, de desktoplader en een USB-C kabel op basis van USB 3. Die kun je dus ook voor snelle data transfers gebruiken. Handig!

Momax Q Power Pro Uitgepakt

Design

Het design van de Momax Q Power Pro is briljant. Alle intelligentie en techniek zit in de powerbank. De standaard zet deze overeind en zorgt dat jij jouw iPhone of Android tegen de lader aan kunt zetten… wanneer je hem voor je hebt staan. Ga je op pad, trek je jouw smartphone en de powerbank uit de houder. Dan kun je onderweg ook nog bijladen. Draadloos (qI) en bedraad.

Leuk detail is dat de Momax Q Power Pro voorzien is van een groot spoeloppervlak. Hierdoor hoef je jouw toestel niet rechtop te zetten. Als je wilt bijladen tijdens een Disney+ sessie, zet je hem gewoon overdwars op de lader. Dan wordt jouw toestel nog steeds draadloos geladen. Handig!

Specs

En dat laden kan echt razendsnel. iOS apparaten worden netjes met 7.5 Watt opgeladen. De maximale laadspanning die ze kunnen verwerken. Android toestellen kunnen tot 10 Watt aan laadsnelheid ontvangen van deze handige lader.

De powerbank beschikt zelf over een USB-C en een USB-A uitgang. Met deze twee laadpoorten kun je met maximaal 18 Watt tegelijk jouw gadgets opladen. Wat voor het gros van de Androids en iOS devices de maximale snelheid is (uitzonderingen daargelaten).

De capaciteit van de powerbank is fors. In de behuizing zitten niet alleen de spoelen om jouw toestel op te laden, maar ook een 8.000mAh accu.

Momax Q Power Pro Powerbank

Gebruikservaring

Ik heb de Momax Q Power Pro nu enkele maanden op mijn bureau staan. En wat is het een heerlijk, comfortabele lader. Niet alleen omdat je het plezier hebt om je smartphone neer te zetten en meteen te zien laden. Ook omdat je altijd een volle 8.000mAh powerbank paraat hebt. Niets is frustrerender dan een lege powerbank en bij Momax hebben ze dat gewoon slim opgelost.

Momax Q Power Pro met Huawei P30 Pro

Conclusie: Momax Q Power Pro

De Momax Q Power Pro is misschien wel de slimste draadloze lader die je op dit moment kunt kopen. Dat wil zeggen, hier hebben we nog niets slimmers getest. Bovendien ziet deze lader er enorm goed uit. Hij staat dan ook met volle trots naast mijn MacBook Pro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.