Oppo brengt de Find X2 naar Nederland

Oppo Find X

Oppo introduceerde zich in 2018 in Nederland met de Oppo Find X. Het eerste toestel met een pop-up camera, al schoof toen het hele toestel nog uit elkaar. Sinds die tijd zien we de pop-up camera eigenlijk overal terug. Met de Oppo Find X2 verwachten we ook weer de nodige vernieuwingen.

Waar Oppo momenteel vooral bekend is om haar geweldige Reno series, lijkt de X-series het paradepaardje te zijn als het gaat om vernieuwend design. Het is zonder twijfel een toestel om naar uit te kijken in 2020.

Hoewel het toestel pas in het eerste kwartaal gepresenteerd zal worden, laat Oppo wel al een aantal dingen weten. Zo zal de Oppo Find X2 de nieuwe Qualcomm Snapdragon 865 chipset dragen, die vorige week is gepresenteerd. Daarmee zal het ook een 5G toestel zijn. Daar 5G komend jaar in Nederland beschikbaar komt, is de timing ideaal voor Oppo.

Daar de Find X de introductie van de pop-up camera betekende, verwachten we dat de Find X2 de introductie zal zijn van de selfiecamera onder het display. Dus geen noodzaak meer voor een pop-up camera en een veel strakker design.

In het eerste kwartaal weten we meer. Vermoedelijk rondom het Mobile World Congress.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.