De Honor MagicWatch 2 gaat 2 weken mee

Honor MagicWatch 2

Hartslagmeting onderwater en een gebruiksduur van 2 weken. Zomaar wat features van de Honor MagicWatch 2 die gisteren in Amsterdam is gepresenteerd. Een nieuwe smartwatch, met een opmerkelijk laag prijskaartje, waarmee Honor verwacht Nederland te veroveren.

Voor sporters

Voor sporters, biedt de Honor MagicWatch 2 15 verschillende fitnessmodi en 13 hardloopmodi. Opvallend zijn ook de watersport modi. Deze smartwatch heeft geen moeite om ook hartslagmetingen onderwater te doen. Een feature die bij veel andere sportklokjes nog ontbreekt.

Slaapritme

Door de extreem lange accuduur, hoeft de Honor MagicWatch 2 ’s nachts niet aan de lader. Hierdoor kun je het horloge rustig jouw slaappatroon in beeld laten brengen. Dit gebeurd op basis van Huawei TruSleep. Het horloge herkent 6 verschillende slaapstoornissen en kan je adviseren hoe jij jouw slaapritme kunt verbeteren.

Met Huawei TruRelax, meet het horloge ook stress. Het kan ademhalingstrainingen met je uitvoeren om je zo te laten ontspannen. En dan is er TruSeen waarmee jouw hartslag non-stop wordt gemeten. Ook hier zal het horloge waarschuwen bij abnormale metingen.

Specs

Ik noemde het al even, Honor claimt 14 dagen gebruiksduur. Het horloge is gebouwd op basis van de Huawei Watch GT2 waarvan je later vandaag de review leest. Die smartwatch heeft geen enkele moeite om die 14 dagen te halen. Dus dat verwachten we hier ook. Je krijgt 4GB opslagruimte voor muziek wanneer je gaat sporten. Er komt zowel een 42mm als 46mm uitvoering en Honor gaat voor goedkoop. De goedkoopste gaat €189 kosten. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van Honor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.