BenQ introduceert monitorenlijn voor liefhebbers van films en series

BenQ komt met drie nieuwe monitoren op de markt. Alle drie zijn ze gericht op liefhebbers van films en series. Hierdoor hebben ze standaard een groter formaat en… luidsprekers. Okay, die komen we overal wel tegen.

De monitoren komen in varianten tussen de 27 en 32 inch. Met resoluties die lopen van QHD tot 4K. De IPS panelen zijn gemaakt voor een optimale mediaweergave op 24fps. De twee 27 inch modellen krijgen twee 5 Watt speakers. Het topmodel krijgt daarnaast nog een 5 Watt subwoofer mee en dat zien we niet zo vaak bij monitoren.

BenQ heeft de monitoren voorzien van HDR10 ondersteuning in combinatie met Brightness Intelligence Plus om zo een betere beeldbeleving neer te zetten. De schermen kunnen 95+% van het DCI-P3 kleurenspectrum weergeven. BenQ geeft aan dat de monitoren goed naast elkaar te zijn door de dunne randen... maar op de meegeleverde beelden van BenQ vinden we ze eerlijk gezegd niet zo heel dun. Maar qua design-lijn zal het er zeker strak uitzien.

Beschikbaarheid

BenQ verkoopt de EW2780Q voor € 359,-, EW2780U voor € 579,- en EW3280U voor € 869,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram