Tijdens de IFA liet TCL weten ook onder eigen merk Europa in te trekken. Naast de Alcatel, BlackBerry en Palm smartphones, zouden we ook snel TCL smartphones in het schap moeten vinden. Maar TCL wordt eerst nog even aangeklaagd door LG in verband met het schenden van 4G patenten.

LG (Koreaans) zou TCL (Chinees) al eerder op de vingers hebben getikt. In smartphones van TCL wordt technologie gebruikt die door LG gepatenteerd is. LG stelt dat het TCl tijdig op de hoogte heeft gesteld. LG geeft aan haar best gedaan te hebben om het probleem gezamenlijk op te lossen. Echter is dat niet geluk waardoor alleen een rechtsgang over is gebleven. De twee gaan in Duitsland naar de rechter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.