T-Mobile Nederland staat opnieuw te koop

Als we Managers Magazine mogen geloven, heeft Deutsche Telecom (DT) geen interesse meer in T-Mobile Nederland. Het is niet de eerste keer dat DT probeert van de telco af te komen, maar nu vormt Tele2 onderdeel van het aanbod.

Drie jaar geleden ging de Nederlandse telco voor het eerst de etalage in, maar DT kwam niet van haar Nederlandse dochter af. Dit ondanks de sterke positie die T-Mobile in Nederland heeft als het gaat om het introduceren van nieuwe technologie en relatief lage prijzen.

Inmiddels is Tele2 ingelijfd bij T-Mobile. Daarbij zijn 25% van de aandelen naar het Zweedse Tele2 gegaan en 75% van de aandelen bij DT gebleven. Met de verkoop hoopt DT haar eigen schulden te kunnen verlagen. Hoe de verkoop tot stand gaat komen en met wie is nog onbekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events