Singles Day komt eraan, maar wat is het!?

Singles Day kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

De elfde van de elfde is meer dan de opening van het carnavalsseizoen. In China ontstond op die dat Singles Day. Een dag waarop de single man of vrouw zichzelf eens goed mag verwennen. En dan vooral met digitale gadgets.

Singles Day, of vrijgezellendag, is enorm in Aziƫ en wordt ook steeds populairder in de rest van de wereld. Niet alleen omdat hier veel Aziaten wonen. Ook omdat het winkeliers een extra verkoopimpuls kunnen opbouwen. Nadeel is wel dat singles day gebaseerd is op waanzinnige kortingen. Dus een knaak eraf bij een nieuwe Apple iPhone of een gratis goede lenzenset om de oude voorraad OnePlus 7 toestellen gedumpt te krijgen, zal niet werken. Het gaat echt om dikke, liefst exclusieve kortingen.

Een goed voorbeeld is de Singles Day pagina van Bol.com. Op die pagina wordt nu al flink gestunt. Denk aan headsets, wearables, speakers, maar ook rubbertjes en geurtjes. Zelfs smart home liefhebbers kunnen er nog snel even de voorraad LifX lampjes aanvullen met 30% korting.

Bol.com concurrent CoolBlue lijkt zich deze vrijdag nog niet te hebben voorbereid op het koopjesfestival. Maar dan komt wellicht nog. Daar zien we vooral de reguliere kortingsacties op de site staan.

Singles Day kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram