Review: Tile Slim itemtracker

Tile Slim kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Tile kondigde eerder deze week een compleet nieuwe serie met itemtrackers aan. Inmiddels zijn we al druk aan het spelen met de nieuwe Tiles. Vandaag dan ook de review van de Tile Slim, voor in de portemonnee.

Unboxing

Wanneer je de Tile Slim koopt, krijg je een nette verpakking met één Tile Slim. Alle documentatie staat op het doosje geprint. Feitelijk komt het er op neer dat je de app moet downloaden. Simpel en prima.

Tile Slim

Design

De nieuwe Tile Slim vervangt de oudere die stiekem wel wat kleiner was. Maar deze heeft een pieper en dat had de oude niet. Daardoor is hij wel wat groter en dikker. Bovendien gaat de batterij langer mee.

De behuizing van de Tile is volledig waterdicht. Geen probleem dus als hij nat wordt. Voor iedereen die z’n portemonnee in de kontzak steekt, hij kraakt soms wel iets. Ik ben meerdere keren gaan zitten met de Tile Slim in mijn portemonnee en hij doet het nog steeds. Geen zorgen dus.

Tile Slim in portemonnee

Pieper

In de Tile Slim zit nu dus een pieper. Handig voor wanneer je niet weet waar hij is. Vanuit de app kun je de pieper activeren. Andersom kan ook. Het grote Tile logo is eigenlijk een knop. Daarmee kun je jouw telefoon over laten gaan… mits je de Tile app toestemming hebt gegeven om op de achtergrond te draaien.

Batterijduur

De batterijduur hebben we niet getest. Die zou namelijk op 3 jaar liggen en dan moeten jullie wel heel lang wachten op deze review. Na die drie jaar kan de Tile mee met het chemisch afval. De batterij is in deze tracker helaas niet vervangbaar.

Tile appGebruikservaring

Ik ben onderhand echt gehecht geraakt aan mijn Tile producten. Van de rugzakken van de kids tot aan de fietsen in de schuur, ze zitten overal. Hoewel Tile werkt op basis van Bluetooth, is er wereldwijd een enorm aantal gebruikers van de Tile app. Wanneer die een verloren item vinden, krijg je meteen een notificatie en dat is enorm handig.

Conclusie: Tile Slim

De Tile Slim lijkt niet meer zo slim als haar voorganger, maar daar krijg je wel een paar voordelen voor terug. Denk aan een batterij die drie keer zo lang mee gaat, maar ook de pieper. Daarmee is de Tile Slim sneller terug te vinden. In combinatie met de vlotte app is dit een zeer interessante item tracker.

Tile Slim kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Eindelijk een pieper
  • Batterijduur van 3 jaar
  • Gebruiksvriendelijke app

THE BAD

  • Kraakt als je op je portemonnee gaat zitten
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram