Review: The Stretchers (Nintendo Switch)

The Stretchers is een nieuwe game voor de Nintendo Switch. Barstens vol humor, geteisterd door bugs. En dan krijgen we hier op de redactie een wel heel dubbel gevoel.

The Stretchers gaat over twee ambulanciers. Twee mannen die op een eiland slachtoffers van de kwaadaardige professor doctor moeten oppikken. Die slachtoffers zijn getroffen door 'de dizzies'. Ze zijn zo duizelig dat ze door De Ontduizelaar 3000 moeten, willen ze weer normaal over straat kunnen. Aan jou de taak om te helpen... nouja... aan jullie. The Stretchers speel je namelijk met zijn twee, wil je er het maximale plezier uit halen.

Naast dat de twee ambulanciers handig zijn met een stretcher, kunnen ze ook worden gevraagd voor andere taken op het eiland. Bijvoorbeeld voor het omzagen van bomen met een enorme tweepersoons zaag.

Het concept van het spel is heel sterk en de gameplay is ook leuk uitgedacht. Maar... het spel heeft te maken met bugs. Meer dan eens komen we patiënten tegen die vastzitten in objecten. Soms schuift er een dak voor het beeld waardoor je niets ziet. En soms crasht het spel volledig. En dan nemen we de soms wat rare vertalingen naar Nederlands voor lief.

Ook qua gameplay vergeet het spel af en toe dat het om twee spelers gaat. Vooral tijdens het autorijden is het erg saai voor de bijrijder in de ambulance. Die kan de zwaailichten aanzetten, maar daar blijft het dan ook bij.

Conclusie: The Stretchers

Mogelijk was de deadline te krap voor The Stretchers. Dat werd onze ervaring met de game ook echt fataal. Nooit eerder maakten we een game mee die crasht op de Nintendo Switch. Daarnaast zitten er teveel bugs in de gameplay die een goede gametester allang gespot zou moeten hebben. Jammer voor een concept dat zo sterk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 2 sterren.

THE GOOD

  • Enorm leuk concept
  • Veel humor
  • Gemaakt voor twee personen

THE BAD

  • Zeer buggy
  • Matige vertalingen
Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram