Razer inroduceert de Junglecat controller

Razer-Junglecat met Fortnite

Razer brengt haar tweezijdige Junglecat mobiele gaming controller naar Android. En die kan ook gebruikt worden door PC gamers. Met een speciaal tussenstuk kan er ook een losse controller van worden gemaakt en is het net een Nintendo Joy-Con, maar dan voor veel meer platforms.

De Junglecat komt met een speciale app. Daarmee kun je de app instellen op acties op het display. Hierdoor zou het een stuk gemakkelijker moeten worden in jouw volgende potje Fortnite.

De controller maakt gebruik van Bluetooth LE en is hiermee bruikbaar op Android 7+ en vanaf Windows 8.1. Let op, de Razer Gamepad app werkt vanaf Android 8.0. Ze worden op de smartphone aangesloten via USB-C.

Razer Junglecat

De Razer Junglecat komt met een accu die het 100 uur volhoudt. Ook krijg je er drie covert bij. Namelijk voor de Razer Phone 3, de Huawei P30 Pro en de Samsung Galaxy S10+. In hoeverre Razer met covers komt voor andere gaming phones als de OnePlus 7T series en de Asus ROG (wie heeft dat ding!?) is nog onbekend.

Beschikbaarheid

De Razer Junglecat gaat €119,99 kosten.

Razer Junglecat kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Razer Junglecat kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com