De Kingston Canvas serie behoort tot de instap geheugenkaarten van het merk. De huidige Canvas lijn gaat vervangen worden voor de Canvas Plus lijn. De nieuwe Canvas Plus kaarten zijn sneller dan de huidige serie.

Zo kunnen de Kingston Canvas Plus kaarten geleverd worden tot een indrukwekkende 512GB. Handig voor smartphones, maar zeker ook voor consoles als de Nintendo Switch. De kaarten in deze lijn hebben een datasnelheid tot 100MB per seconde. Voor apps voldoen de kaarten ook aan de A1 specificatie.

Kingston Canvas Plus

Kingston levert levenslange garantie op de Canvas Plus kaarten.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.