WD presenteert WD RED SSD’s en nieuwe HDD’s

WD Red Series 2019

Western Digital introduceerde jaren geleden haar WD RED lijn. Een lijn speciaal voor NAS systemen en dé benchmark harddrive in al onze NAS tests. Nu voegt WD ook SSD’s toe aan de WD RED lijn.

Dat WD nu eindelijk de switch maakt naar SSD voor de RED lijn, is iets waar lang op is gewacht. Zeker nu virtualisatie binnen organisaties steeds meer voorkomt, evenals het gebruik van 10Gb netwerken en NAS systemen. Dan moeten datasnelheden omhoog om een goede beleving te leveren.

M.2 en 2.5 inch WD RED SSD’s

WD pakt het meteen goed aan met twee lijnen WD RED SSD’s. M.2 en een regulier 2.5” SATA formaat. De WD RED DS500-series op M.2 komen in formaten tussen de 500GB en 2TB. De 2.5 inch SATA SSD’s uit de lijn komen van 500GB tot 4TB op de markt.

3.5 inch WD RED HDD’s

Vanaf november komt er een nieuwe lijn WD RED harddrives. De nieuwe drives hebben een capaciteit van 14TB. Dat is een enorme upgrade ten opzichte van de 2TB WD RED’s waar het ooit mee begon in onze tests. WD laat zien dat er nog steeds beweging zit in massaopslagprijzen. WD RED is gemaakt voor systemen tot 8 drives.

3.5 inch WD RED Pro HDD’s

Voor NAS systemen tot 24 HDD’s heeft WD de nieuwe WD RED Pro drives. Voorzien van 3D Active Balance, zorgen deze drives voor een verminderd risico op dataverlies. NASware 3.0 vergroot de betrouwbaarheid van de drives. Ook deze drives liggen vanaf november met een capaciteit van 14TB in de winkel.

WD RED kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WD RED kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl