Vtech introduceert Frozen II tech toys

Vtech Frozen II kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Frozen II komt eraan, en dan weten we het. We worden om de oren geslagen met merchandising. Disney laat tegenwoordig overal haar karakters op plakken. Het één beter dan het ander. Gelukkig heeft Vtech een aardige reputatie weten op te bouwen. Ook dit merk mag namelijk helemaal los gaan met Anna, Elsa en Olaf.

Zo introduceert Vtech de Frozen II tablet. Daarop leren de hoofdrolspelers van de Disneyfilm kinderen alles over letters en woorden.

Vtech Frozen II Tablet

Met de Frozen II Learning Watch gaat het allemaal om cijfers, tellen, vergelijken en tegenstellingen.

Vtech Frozen II Learning Watch

De Vtech Frozen II KidiSecrets wordt het nieuwe dagboek van het merk. Kinderen kunnen het dagboek ontgrendelen met hun stem.

Vtech Frozen II KidiSecrets

De Vtech Frozen II KiniMagic sluit de range af. Deze gadget heeft 9 functies. Waaronder het projecteren van de tijd op het plafond en het afspelen van muziek.

Beschikbaarheid

VTech Frozen II Tablet € 26,95 , Frozen II Learning Watch € 19,95, Frozen II KidiSecrets € 42,95 en Frozen II KidiMagic € 44,95.

Vtech Frozen II kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram