Logo GadgetGear.nl
SanDisk Extreme Plus microSD 128GB en SanDisk Extreme Pro 128GB Verpakkingen
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: SanDisk Extreme Plus + SanDisk Extreme Pro 128GB MicroSD Kaarten

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Prestaties zijn in lijn met de belofte
  • Mooie complete levering

THE BAD

  • Wij kunnen qua prestaties en levering het verschil tussen de twee niet verklaren

Voor het eerst doen we een dubbelreview van geheugenkaarten bij GadgetGear.nl. Simpelweg omdat we het verschil wel in de naam zien, maar qua verpakking niet kunnen zeggen welke van de twee kaarten de betere is.

Unboxing

In de verpakking van beide kaarten vinden we de microSDXC kaart met een SD adapter en een RescuePro Deluxe licentie. Die software kun je gebruiken om verwijderde bestanden van de kaarten terug te halen. Super handig. Iedere code is goed voor een licentie van een jaar. Slim! De aanwezigheid van deze software laat ook zien dat we het hier over de professionele producten van SanDisk hebben. De goedkopere producten krijgen deze software niet standaard. Netjes!

SanDisk Extreme Plus microSD 128GB en SanDisk Extreme Pro 128GB

Specs

De specs op de verpakking komen voor de SanDisk Extreme Plus microSD 128GB en SanDisk Extreme Pro 128GB compleet overeen.

  • A2 snelheid voor apps op smartphones
  • Video speed class V30
  • Class 10
  • UHS-3
  • 128GB opslagruimte
  • Maximaal 170MB/seconde leessnelheid
  • Maximaal 90MB/seconde schrijfsnelheid

SanDisk Extreme Plus microSD 128GB en SanDisk Extreme Pro 128GB Verpakkingen

Benchmarks

In onze benchmarks komen de prestaties heel dicht in de buurt van wat SanDisk belooft. De gemiddelde leessnelheid komt bij beide kaarten op 168MB per seconde uit. De gemiddelde schrijfsnelheid komt bij beide kaarten op een gemiddelde 88MB per seconde uit. Duurtests voor het opnemen van 4K video leveren ook geen enkele problemen op.

Conclusie: SanDisk Extreme Plus microSD 128GB en SanDisk Extreme Pro 128GB

Met de SanDisk Extreme Plus microSD 128GB en SanDisk Extreme Pro 128GB heeft SanDisk voor ons gevoel twee identieke kaarten in de markt gezet, die alleen qua verpakking en bedrukking afwijken. Qua prestaties in onze tests, zijn de twee echt uitwisselbaar. Ons advies zou dan ook vooral zijn om de prijskaartjes van deze twee topkaarten in de gaten te houden en op basis daarvan een keuze te maken welke je koopt.

SanDisk Extreme Plus kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.