Huawei Car Charger SuperCharge in de auto
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Huawei Car Charger SuperCharge

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Supersnel (tot 40 Watt!)
  • Erg solide behuizing
  • Twee USB poorten

THE BAD

Jouw Huawei smartphone op volle snelheid laden? Dat lijkt alleen met een SuperCharge lader voor in huis te kunnen. Maar er is nu ook Huawei SuperCharge voor in de auto met de Huawei Car Charger SuperCharge.

Unboxing

Huawei weet heel goed hoe het haar accessoires moet verpakken. Bij deze autolader zit niet alleen een handleiding, maar ook een USB-A naar USB-C kabel op basis van USB 3.0. Een mooie, volledige verpakking dus.

Design

Ook qua productontwerp mogen we wat verwachten van Huawei. De 12v lader zit in een keurig, metalen jasje. De USB-A plug met SuperCharge ondersteuning is keurig paars gemaakt, overeenkomstig met de kleur van het plastic deel in de USB plug van de USB kabel.

Specs

Beide USB-A aansluitingen, hebben een andere markering meegekregen. De bovenste kan 5 Volt op 2 Ampère leveren. Dat is dus 10 Watt.  De onderste levert op 10 Volt maximaal 4 Ampère ofwel 40 Watt. Daarmee zijn alle generaties Huawei smartphones met SuperCharge dus op maximale snelheid op te laden.

Huawei Car Charger SuperCharge in de auto

Conclusie: Huawei Car Charger SuperCharge

De Huawei Car Charger SuperCharge is een bloedsnelle lader voor in de auto. Met 40 Watt zit hij echt aan de top van wat 12 Volt autoladers momenteel aan stroom kunnen leveren voor een smartphone. Daarnaast is de afwerking helemaal top en hou je een USB uitgang over voor jouw navigatie of dashcam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.