Review: Ewent Power Block met 3 USB Poorten (EW3939 en EW3938)

Review Ewent Power Block with 3 USB Ports

Het Nederlandse Ewent kwam afgelopen jaar al met een nieuw stekkerblok op de markt. Gemaakt voor gebruik op of onder het bureau. Een beetje naar het idee van het eveneens Nederlandse Allocacoc, maar toch met een eigen ontwerp.

Design

Het ontwerp van deze stekkerblokken is briljant. Want; de stopcontacten zitten aan drie kanten. Je krijgt dus ruim plek voor het aansluiten van grote adapters. De kans is klein dat ze elkaar echt in de weg zullen zitten.

Om de Ewent Power Block met 3 USB Poorten goed in het interieur in te passen, zijn de stekkerblokken in het wit (EW3939) en in het zwart (EW3938) te koop. Met een speciale dubbelzijdige kleefpad, kunnen ze gemakkelijk onder het bureau worden geplakt

Achterop dit stekkerblok zitten ook nog drie USB-A poorten. Zo kun je jouw gadgets met gemak opladen. Ook vinden we daar een verlichte power switch.

https://www.facebook.com/GadgetGear.nl/videos/684703322037534/

Specs

Het stekkerblok is geschikt om 3.600 Watt te schakelen. Je kunt er dus gerust een zware computer op aansluiten. De drie USB-A poorten beschikken over een output van 3.4 Ampére. Helaas is dit wel een totaal output. Dus sluit je drie gadgets aan, kunnen we niet echt spreken over snelladen. Maar voor bijladen is het echt prima. Eigenlijk wordt het wachten op een Power Delivery model waar je jouw MacBook direct op kunt inpluggen zonder adapter. Dat zou een hoop zooi schelen op het bureau.

Review Ewent Power Block with 3 USB PortsIMG_20191005_113747

Conclusie: Ewent Power Block met 3 USB Poorten

De nieuwe stekkerblokken zijn slim van ontwerp en zien er gewoon heel netjes op. Zelfs het Ewent logo is niet heel uitbundig aanwezig in het ontwerp. Hoewel het stekkerblok onder het bureau kan, mag deze dus prima in het zicht liggen. De USB output is wel wat laag anno 2019, maar dat is dan ook de enige klacht die ik heb over dit product.

Ewent EW3939 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Mooi ontwerp
  • Lekker compact
  • 3 geaarde stopcontacten
  • Veilig voor kinderen

THE BAD

  • USB laadcapaciteit is anno 2019 aan de lage kant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ewent EW3939 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl