Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Ewent Power Block met 3 USB Poorten met 4 sterren.

The Good
  • Mooi ontwerp
  • Lekker compact
  • 3 geaarde stopcontacten
  • Veilig voor kinderen
The Bad
  • USB laadcapaciteit is anno 2019 aan de lage kant

Ewent Power Block met 3 USB Poorten kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Het Nederlandse Ewent kwam afgelopen jaar al met een nieuw stekkerblok op de markt. Gemaakt voor gebruik op of onder het bureau. Een beetje naar het idee van het eveneens Nederlandse Allocacoc, maar toch met een eigen ontwerp.

Design

Het ontwerp van deze stekkerblokken is briljant. Want; de stopcontacten zitten aan drie kanten. Je krijgt dus ruim plek voor het aansluiten van grote adapters. De kans is klein dat ze elkaar echt in de weg zullen zitten.

Om de Ewent Power Block met 3 USB Poorten goed in het interieur in te passen, zijn de stekkerblokken in het wit (EW3939) en in het zwart (EW3938) te koop. Met een speciale dubbelzijdige kleefpad, kunnen ze gemakkelijk onder het bureau worden geplakt

Achterop dit stekkerblok zitten ook nog drie USB-A poorten. Zo kun je jouw gadgets met gemak opladen. Ook vinden we daar een verlichte power switch.

Review: Ewent Power Block with 3 USB Ports EW3939 EW3938

Arjan heeft zich de afgelopen tijd bezig gehouden met het nieuwe #stekkerblok van het Nederlandse #Ewent. Hoe handig is dit nieuwe stekkerblok met haar #USB laders?

Geplaatst door GadgetGear op Zaterdag 5 oktober 2019

Specs

Het stekkerblok is geschikt om 3.600 Watt te schakelen. Je kunt er dus gerust een zware computer op aansluiten. De drie USB-A poorten beschikken over een output van 3.4 Ampére. Helaas is dit wel een totaal output. Dus sluit je drie gadgets aan, kunnen we niet echt spreken over snelladen. Maar voor bijladen is het echt prima. Eigenlijk wordt het wachten op een Power Delivery model waar je jouw MacBook direct op kunt inpluggen zonder adapter. Dat zou een hoop zooi schelen op het bureau.

Review Ewent Power Block with 3 USB PortsIMG_20191005_113747

Conclusie: Ewent Power Block met 3 USB Poorten

De nieuwe stekkerblokken zijn slim van ontwerp en zien er gewoon heel netjes op. Zelfs het Ewent logo is niet heel uitbundig aanwezig in het ontwerp. Hoewel het stekkerblok onder het bureau kan, mag deze dus prima in het zicht liggen. De USB output is wel wat laag anno 2019, maar dat is dan ook de enige klacht die ik heb over dit product.

Ewent Power Block met 3 USB Poorten kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.