Razer introduceert de Tetra headset voor PS4 en Xbox One

Razer Tetra

Wanneer je een Xbox One koopt, zit daar al jaren een mono headset bij. Een headset met maar één driver, doorgaans voor het linker oor. Zo blijf je in contact met de rest van het gezin. Wil je dat professioneler, dan is er nu de Razer Tetra voor Xbox en PlayStation.

Ook de Razer Tetra beschikt over één driver voor op het oor en een microfoon. En die microfoons van Razer zijn we gek op. Ze zijn namelijk loepzuiver. Hierdoor pakken ze wel jouw stem op, maar niet de stofzuiger op de achtergrond… of in ieder geval niet merkbaar.

Razer Tetra

De driver in deze mono headset heeft een dynamisch bereik van 20Hz-20kHz met een gevoeligheid van 1dB. Razer heeft voor een 32mm driver gekozen. De headset sluit je bedraad aan met een 3,5mm analoge audio aansluiting.

Beschikbaarheid

De Razer Tetra ligt nu in de winkel voor €34,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.