Oppo introduceert drie nieuwe snellaad technologieën

Oppo SuperVOOC 65 Watt Presentatie

Als er één ding is waarin Oppo zich prettig onderscheidt van de concurrentie, dan is dit haar snellaad technologie. Oppo splitst namelijk haar accu’s op waardoor sneller laden mogelijk is. Het merk introduceert nu drie nieuwe technologieën: 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0, 30 W Wireless VOOC Flash Charge en VOOC Flash Charge 4.0.

65W SuperVOOC Fast Charge 2.0

Oppo lanceert binnenkort niet alleen de nieuwe Oppo Reno 2. Ook de Oppo Reno Ace komt eraan. Dit wordt de eerste Android smartphone met 65 Watt SuperVOOC Fast Charge 2.0 aan boord. Met deze laadtechnologie, pompt de Oppo VOOC lader 65 Watt over de USB-C kabel. Op basis van de 4.000mAh accu in de Oppo Reno Ace, is het toestel in 32 minuten volledig geladen.

30 W Wireless VOOC Flash Charge

Oppo stort zich ook op draadloos laden. En ja, wij hopen enorm dat we de Oppo Reno 2 zometeen op een qi lader kunnen leggen. Met de nieuwste spoelen van Oppo is het mogelijk om een toestel draadloos te laden met 30 Watt. Hoewel Huawei met de Mate 30 Pro op 27 Watt zit, blijft Apple nog altijd leunen op 7,5 Watt. Voor nu neemt Oppo de leiding terwijl Apple de hekkensluiter is en blijft.

VOOC Flash Charge 4.0.

Oppo VOOC Fast Charge 4.0 is een wat kleinere upgrade ten opzichte van de vorige generatie. Met deze technologie wordt een 4.000mAh accu in 73 minuten volledig opgeladen. Of voor 67% in een half uur. Nog steeds erg netjes. Zeker gezien deze technologie vooral in goedkopere Oppo smartphones te vinden zal zijn. Deze technologie zal debuteren in de Oppo K5.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.