Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bouw jouw fiets om naar eBike met de Swytch

De Swytch is een nieuwe fiets conversiekit waarmee bestande fietsen elektrisch gemaakt kunnen worden. De kit bestaat uit een nieuw voorwiel met motor en een accupack die aan het stuur wordt bevestigd.

De motor van deze tweede generatie Swytch heeft een kracht van 250 Watt. De accu geeft de fiets een maximale actieradius van 50 kilometer. De actieradius hangt af van de kit die je koopt. De goedkoopste is de $399 kit met een actieradius van 35 kilometer. Voor 50 kilometer betaal je $499. Swytch verwacht dat de korting op 50% ligt.

De eerste generatie kwam twee jaar geleden op de markt via KickStarter en leverde de makers toen meteen al $500.000 aan investeringen op. Deze tweede uitvoering gaat nu live op IndieGoGo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.