Arlo heeft gisteren laten weten dat haar platform nu ook compatible is met Apple HomeKit. Het gaat echter wel om een beperkte compatibility.

Voor nu zal alleen de Arlo Ultra camera compatible zijn met Apple HomeKit. Mits je gebruik maakt van de Arlo SmartHub VMB5000 die met deze camera werd meegeleverd. De review van de Arlo Ultra mag je overigens komende week op GadgetGear verwachten.

In hoeverre de videodeurbel en Arlo Pro 3 series compatible zijn, hopen we snel te weten te komen. Ik zelf, zit nu in het vliegtuig naar Londen om met Arlo over onder anderen dit onderwerp te spreken.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.