GadgetGear.nl
Adobe Creative Cloud Libraries

Adobe integreert met Office 365

Vandaag lanceerde Adobe haar Adobe Creative Cloud Libraries voor Office 365. Met deze dienst is het mogelijk om goedgekeurde Adobe graphics snel en simpel binnen Microsoft Office apps te gebruiken.

De Adobe Creative Cloud Libraries komen beschikbaar voor zowel PowerPoint als voor Word. Vanuit de libraries sidebar, kunnen graphics rechtstreeks in documenten worden gesleept. Door bestanden als logo’s bij te houden in deze libraries, weten gebruikers zeker dat ze de laatste versies van de bestanden gebruiken. Met de Adobe Creative Cloud Libraries was het al mogelijk om bestanden over meerdere apparaten met Adobe apps te verdelen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.