Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

OnePlus 7T Pro en OnePlus 7T Pro McLaren Edition gelekt

De specificities van de twee nieuwe vlaggenschepen van OnePlus lijken te zijn gelekt. Er ging al langer een gerucht dat de OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro zouden komen, maar er komt ook een OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Aiiii, dat wordt er weer eentje voor de verzamelaars.

Specs OnePlus 7T Pro

De nieuwe OnePlus 7T Pro zak draaien op de Qualcomm Snapdragon 855+ chipset. Dat is goed nieuws voor gamers, want deze chipset bevat net weer wat meer rekenkracht. Daarnaast ligt er weer 12GB werkgeheugen in en krijg je tot 256GB opslagruimte.

De camera software is verbeterd en draait op een triple-camera. Je krijgt achterop namelijk 48 megapixels voor de hoofdcamera, een 16 megapixel ultragroothoek en een 8 megapixel 3x zoomlens.

Het display heeft een 2K resolutie en is curved. Het display draait wederom op 90Hz. Het toestel is voorzien van een 4.085mAh accu met een 30 Watt Warp Charger.

Specs OnePlus 7T Pro McLaren Edition

De OnePlus 7T Pro McLaren Edition zou naar verwachting op dezelfde hardware komen te draaien. Wel zal het toestel afwijken en ook de verpakking een exclusief design meekrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.