Kobo introduceert de 7 inch Kobo Libra H2O

Kobo Libra H2O kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

We verloren hem in een vliegtuig, we verloren hem in een hotel en hij kwam een keer knel te zitten tussen een deur. De Kobo Forma is in mijn beleving de beste Kobo die ik tot nu toe heb getest, en ideaal door haar 7 inch display. Maar de ruige Kobo Forma krijgt nu een opvolger.

De Kobo Libra H2O lijkt op papier een nog sterkere eReader dan de Forma te zijn geworden. De Libra is namelijk ook waterdicht. Hij mag dus lekker mee tijdens het badderen. Rozenblaadjes op de bad rand, drijfkaarsjes in het bad en je Forma in de hand. Het kan allemaal.

De Kobo Libra H2O is ontwikkeld op een HD Carta E Ink display van 7 inch. Naast dat het toestel bestand is tegen water, is dit scherm ook nog eens geschikt om in volle zon gebruikt te worden.

De Kobo Libra H2O weegt 192 gram en kan naar verwachting 6.000 boeken opslaan. Ook voor deze eReader komt Kobo weer met handig opvouwbare covers.

Beschikbarheid

De Kobo Libra H2O ligt nu in de winkel voor €179,99.

Kobo Libra H2O kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram