Logo GadgetGear.nl
SanDisk iXpand Wireless Charger
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: SanDisk toont haar snelste geheugenkaart en iXpand qi lader

SanDisk deed deze IFA iets dat we hadden verwacht, en iets dat we totaal niet hadden verwacht. Het bedrijf introduceerde natuurlijk een opvallende geheugenkaart. Haar snelste, maar ook haar grootste. Daarnaast komt SanDisk met een draadloze lader.

Haar snelste: De SanDisk Extreme PRO CFexpress Type B

Raw video opnemen in 6K? Dat kan met de SanDisk Extreme PRO CFexpress Type B. Een nieuwe compactflash kaart die klaar is voor het zwaardere videowerk.

De SanDisk Extreme PRO CFexpress Type B

Haar grootste: De SanDisk Extreme PRO SD UHS-I 1TB

Met de SanDisk Extreme PRO SD UHS-I 1TB kunnen we eindelijk 1TB aan data kwijt op een standaard SD kaart. Door gebruik te maken van UHS-I zal deze kaart ook prima bruikbaar zijn voor iedereen die filmt in 4K.

De SanDisk Extreme PRO SD UHS-I 1TB

Draadloos opladen: SanDisk iXpand Wireless Charger

Eindelijk komt SanDisk weer met een nieuw iXpand product voor iOS gebruikers. De SanDisk iXpand Wireless Charger is alleen geen handige USB stick, maar een draadloze lader voor de iPhone.

Wait.. whut!? Alleen voor de iPhone? Nee, natuurlijk niet. Een Android kan er ook op. Maar waar Huawei en Oppo op 27 en 30 Watt kunnen opladen, kan de SanDisk iXpand Wireless Charger maar 7,5 Watt leveren. Voor iOS gebruikers is dat al topsnelheid.

SanDisk iXpand Wireless Charger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.