IFA: Philips introduceert twee nieuwe OLED+ TV’s

Philips presenteerde tijdens de IFA haar nieuwe P5 processor. Een processor, speciaal ontwikkeld voor haar Smart TV’s. Ook presenteerde het twee nieuwe OLED+ TV’s. Beiden op basis van de derde generatie P5 processor.

Philips OLED+934 Series

Deze nieuwe serie komt uit in 55 inch en 65 inch. De TV’s zijn voorzien van een Bowers + Wilkins geluidssysteem met Dolby Atmos. De speakers worden ookwel Elevation Speakers genoemd. Dit komt doordat het ontwerp ook een paar omhooggerichte speakers bevat voor een meer ruimtelijke beleving. Het design bestaat uit metaal, maar ook Kvedrat stof. De speakers zijn gecertificeerd voor Dolby Atmos.

Philips OLED+934

De displays kunnen overweg met HDR10 en HDR10+ beeldsignaal, maar uiteraard niet mer 3D. Achter de TV zit driezijdig Ambilight.

Philips OLED+984 Series

Deze serie is net wat luxer en komt alleen in een 65 inch uitvoering. Ook hier ligt weer een audiosysteem van Bowers & Wilkins in. Deze TV krijgt vierzijdig ambilight mee. De TV’s draaien op Android TV.

Philips OLED+984

Beschikbaarheid

De Philips OLED+934 55 inch gaat €2.499 kosten. Voor €3.499 koop je de 65 inch variant. Het topmodel, de Philips OLED+984 gaat €4.999 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events