Philips PH805 Hoofdtelefoon
Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Philips brengt noise cancelling tegen een lager prijskaartje

Vorig jaar lazen we al dat TP Vision de Philips Audiotak overnam van het failliete Gibson Brands. Dit jaar komen de eerste, opvallende producten ook in Nederland op de markt. Daaronder een goedkope hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking.

Philips PH805 Hoofdtelefoon

De Philips PH805 is een draadloze hoofdtelefoon. Met behulp van de microfoons in de headset, levert deze Active Noise Cancelling (ANC). Met andere woorden, actieve ruisonderdrukking. Met tegengeluid worden ongewenste geluiden uit de omgeving weggedrukt zodat je meer kunt genieten van muziek, Disney+ en games.

De ruisonderdrukking maakt gebruik van vier EMC microfoons in combinatie met 40mm audiodrivers in de oorschelpen. Op de oorschelpen is touch bediening aanwezig. Het bereik van de 40mm drivers loopt van 5Hz naar 40kHz. De hoofdtelefoon maakt gebruik van Bluetooth 5.0.

Philips PH805 Hoofdtelefoon in tas

Beschikbaarheid

In november ligt deze headset in de schappen voor €179,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.