Razer zet komend jaar sterk in op nieuwe laptops. Ook in Europa. Sterker nog, een aantal komen zelfs naar Nederland, zo liet Razer ons afgelopen week weten in Berlijn. Het meest opvallende renpaard uit de stal van Razer, is haar nieuwe 13 inch ultrabook.

Naar eigen zeggen, is dit de eerste ultrabook, gemaakt voor gamers. Met een 13 inch display zit je op hetzelfde formaat als de Apple MacBook Pro 13 series. Echter ligt hier wel heel dikke hardware in. Zo draait de laptop op een tiende generatie Intel Core 17 en een NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU, die opvallend strakke prestaties neerzet. Zeker gezien het chassis maar 15mm dik is en het geheel slechts 1.3 kilo weegt.

Natuurlijk is de Razer Blade Stealth ultrabook niet alleen op gamers gericht. Ook creatieven kunnen los gaan op de laptop. Zowel om 3D modellen te maken als om video’s te monteren etc. Je kunt bovendien kiezen voor zowel een model met een FHD display als 4K. Het 4K model heeft een glazen touchscreen. Razer kiest voor dit model ook voor een PCIe SSD van 512GB.

De laptop verschijnt in zowel een zwarte, als witte uitvoering. Het witte model komt met een 245GB SSD in plaats van 512GB. De richtprijs voor deze laptops is €1.679,99.

Tijdens de IFA mochten we al even de nieuwe ultrabooks aanraken. De grafische prestaties zijn op dit formaat voor ons ongekend. De games die werden gespeeld, liepen heel soepel op deze hardware van Razer.

Razer Blade Stealth 13 FHD GTX Foto’s

Razer Blade Stealth 13 4K GTX Foto’s

Razer Blade Stealth 13 Mercury White Foto’s

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.