IFA: De biologisch afbreekbare iPhone 11 covers van Skech

Smartphone hoesjes, we kopen ze allemaal. En echt lang mooi blijven, doen ze doorgaans niet. Met de BioCase covers van Skech, hoef je je niet schuldig te voelen wanneer je hier vlot afscheid van neemt. Gooi ze gewoon tussen de tomaatjes, want ze zijn biologisch afbreekbaar.

Ondanks het gebruik van deze biologisch afbreekbare materialen, zijn de BioCase covers getest op het overleven van een val van ruim anderhalf meter. Het materiaal is hier sterk genoeg voor. Door de hogere rand, wordt ook het display van de Apple iPhone beschermd.

Skech iPhone 11 Cover

De Skech BioCase, zoals het product heet, wordt gemaakt voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. En ja, deze covers geven je alvast een beeld van hoe de iPhone 11 generatie eruit gaat zien.

Skech wil in 2022 50% eco-vriendelijke producten op de markt zetten. Deze iPhone 11-series covers zijn de eerste lichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram