Samsung laat op de IFA weten, inmiddels 11.000 TV’s per dag te verkopen. De samenwerking tussen Samsung en Apple bereikt dit jaar een nieuw hoogtepunt. Zo kun je binnenkort Apple TV op jouw Samsung TV gebruiken.

Nu Apple later dit jaar met Apple TV Plus komt, wordt Apple TV ineens een belangrijk verdienmodel voor Apple. Dat het de samenwerking zoekt met sterke partijen in de markt om op de grote massa aan TV’s te komen, was dan ook te verwachten.

Voor nu laat Samsung weten dat de Apple TV app snel op Samsung TV’s zal verschijnen. Later dit jaar, zal Apple TV Plus worden ondersteund. Je hoeft dus niet langer een kastje van Apple te plaatsen om bij jouw Apple TV content te komen.

Samsung Apple TV App

Daarnaast laat Samsung nog iets interessants weten. Zo zullen de nieuwe TV’s niet alleen met Samsung’s eigen Bixby assistent werken. Samsung zal ook Amazon’s Alexa ondersteunen en Google Assistant.

Voor Apple gebruikers is nog meer nieuws bij Samsung. Zo zullen de nieuwe TV’s compatible zijn met Apple AirPlay 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.