Apple introduceert Game en TV abonnement

Vandaag introduceert Apple Arcade als alles-in-één game omgeving voor het hele gezin. Voor net geen 5 Euro per maand kan je onbeperkt vele exclusieve spellen spelen. Voor films en series introduceert het bedrijf Apple TV+. Evens een 4,99 per maand.

Apple Arcade

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat Apple Arcade vanaf donderdag 19 september in de App Store beschikbaar is voor iOS 13. Apple Arcade biedt een geheel nieuwe manier om grenzeloos van games te genieten. Met een abonnement op Apple Arcade voor €4,99 per maand krijgen gebruikers onbeperkte toegang tot een complete catalogus van meer dan honderd nieuwe, exclusieve games, die allemaal kunnen worden gespeeld op iPhoneiPadiPod touch, Mac en Apple TV. Apple Arcade wordt geïntroduceerd met een gratis proefperiode van een maand. De games zijn niet beschikbaar op andere mobiele platforms of bij andere abonnementsservices. Alle Apple Arcade-games kunnen offline worden gespeeld, en via Delen met gezin biedt één abonnement toegang voor maximaal zes gezinsleden. In de volgende weken komen er nieuwe titels in de catalogus, die dan meer dan honderd games bevat. En er komen elke maand nieuwe games bij. Apple Arcade is vanaf 30 september ook beschikbaar voor iPadOS en tvOS 13, en vanaf oktober voor macOS Catalina.

“We zijn erg trots op het nieuwe Apple Arcade in de App Store. Deze door deskundigen samengestelde selectie van meer dan honderd nieuwe, exclusieve games van wereldwijd toonaangevende innovatieve gameontwikkelaars is een perfecte aanvulling op de huidige gigantische gamescatalogus van de App Store”, zegt Phil Schiller, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “Wij denken dat klanten van alle leeftijden het geweldig gaan vinden dat het hele gezin onbeperkte toegang heeft tot deze catalogus van prachtige Apple Arcade-games, allemaal zonder reclame of extra aankopen. En het geeft vertrouwen dat elke game aan de strenge privacynormen van Apple moet voldoen.”

 

Apple TV+

“Met Apple TV+ presenteren we originele producties van de beste, slimste en creatiefste geesten die er zijn. We weten zeker dat kijkers hun nieuwe favoriete serie of film bij onze dienst zullen vinden”, zegt Zack Van Amburg, hoofd Worldwide Video van Apple. “Elke Apple TV+ Original vertelt zijn eigen unieke verhaal, biedt een frisse blik en geeft een krachtige boodschap af. Je kunt er terecht voor entertainment, verrijking van de geest en interculturele inspiratie.”

“Apple TV+ is een unieke internationale videodienst met alleen originele producties”, vertelt Jamie Erlicht, hoofd Worldwide Video van Apple. “We kijken ernaar uit om mensen overal ter wereld de kans te geven te genieten van deze meeslepende verhalen, in hun eigen favoriete setting, op hun favoriete scherm.”

Abonnees kunnen Apple TV+ Originals zowel online als offline, zonder reclame en on demand bekijken in de Apple TV-app, die standaard op iPhone, iPad, Apple TV en iPod touch staat, en binnenkort ook op Mac (zodra macOS Catalina uitkomt). De Apple TV-app is ook beschikbaar op sommige smart-tv’s van Samsung en zal in de toekomst ook beschikbaar zijn op Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony en VIZIO-platforms. Klanten kunnen ook inloggen op tv.apple.com en Apple TV+ Originals daar online bekijken.

Apple TV kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Apple TV kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl